Museumpodium; Marco Termes en Pit Hermans

14/01/2018
Onder begeleiding van Pit Hermans, vertelt en draagt Marco Termes zijn werk voor. Marco Termes is op zijn 42ste full time schrijver geworden. Inmiddels heeft hij elf literaire werken op mijn naam staan. Romans, korte verhalen, poëzie.

Vanaf januari 2016 fotografeert hij ook. Schilderen en tekenen doet hij louter ter ontspanning. Mijn grootste bronnen van inspiratie zijn de (menselijke) natuur en mijn grote liefde Lilia.

De Amsterdamse cimbaliste Pit Hermans houdt van zee, zand en mediterrane sferen. In haar improvisaties vermengt zij westerse melodieën met orientaalse klanken en minimal music riffs. Tinkelend vrolijk, dromerig mysterieus of robuust, een afwisselende golvenreeks. Museumpodium Tijd 15.00-16.00 met koffie en thee Entree: 3,00 euro of museumjaarkaart