Zandvoorts Museum zoekt vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons museumteam te ondersteunen. Dit jaar staan er ook weer vele activiteiten en mooie exposities op de museumkalender. Met name voor de balie en ontvangst van onze bezoekers zijn wij op zoek naar enthousiaste en klantgerichte gastvrouwen en -heren. Die graag zelfstandig en proactief kunnen werken met een hoge mate van flexibiliteit.

Je ontvangt, samen met je collega`s de bezoekers in het Zandvoorts Museum. Je maakt ze wegwijs door het museum en vertelt over de lopende expositie en de verschillende stijlkamers. Je verkoopt artikelen uit de museumwinkel en schenkt een kopje thee voor wie dat wil.

Je houdt toezicht in het museum. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en er is naast de baliediensten voldoende ruimte om mee te helpen aan de overige activiteiten als de erfgoedleerlijn en kinderactiviteiten, opbouwteam, adlib groep of rondleidingen geven.

Het museum is geopend van woensdag tot en met zondag. We werken voor de balie met een rooster waarbij je jezelf kan inroosteren. We gaan er vanuit dat je minimaal 2 dagen per maand beschikbaar bent zowel doordeweeks of een keer in het weekend.

Bekijk ons introductiefilmpje en kom anders een keer langs om meer informatie te krijgen wat de mogelijkheden zijn. Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0232050972.