Met ingang van 1 juli as. is Aurélie Ruhé benoemd als nieuwe directeur. Het bestuur is verheugd met haar aanstelling en heeft het volste vertrouwen in haar capaciteiten om het museum verder te leiden. Aurélie Ruhé, een ervaren professional met een achtergrond in cultureel erfgoed en marketing, zal de ambitie van het museum verder vormgeven met haar expertise en visie.

Aurélie Ruhé brengt een frisse wind en een hernieuwde energie naar het Zandvoorts Museum. Ze volgt Hilly Jansen op, die na meer dan 12 jaar met toewijding het museum heeft geleid en deze zomer met welverdiend pensioen gaat. Hilly gaat zich in de toekomst verder inzetten voor promotie van culturele evenementen, samen met haar partners van Beleef Zandvoort.   

Over haar nieuwe rol zegt Aurélie Ruhé: “Ik voel me aangetrokken tot het Zandvoorts Museum vanwege de rijke geschiedenis die het herbergt, maar ook vanwege het potentieel voor verdere groei. Met mijn uitgebreide ervaring als marketeer en projectmanager ben ik vastbesloten om het museum prominenter op de kaart te zetten en een breder publiek aan te trekken.”

Haar visie voor het museum is ambitieus en inclusief: “Ik wil dat het museum niet alleen een karakteristieke plek is voor de Zandvoortse gemeenschap, maar ook een bestemming wordt voor dagjesmensen en een internationale bezienswaardigheid die hoog op ieders agenda staat. Samen met het bestuur, vrijwilligers en de gemeente Zandvoort, wil ik het Zandvoorts Museum transformeren tot een dynamisch cultureel centrum dat de rijke geschiedenis van Zandvoort weerspiegelt en tegelijkertijd hedendaagse kunst en cultuur omarmt. Ik wil nieuwe samenwerkingen aangaan, de betrokkenheid van de gemeenschap vergroten en ervoor zorgen dat het museum een levendige ontmoetingsplek wordt waar mensen graag samenkomen.”

Het Zandvoorts Museum kijkt uit naar de toekomst onder de leiding van Aurélie Ruhé en is enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die haar benoeming met zich meebrengt.

Kaartverkoop

Reserveer alvast een plekje op een dag en een tijdstip waarop het u uitkomt.