• Banner Zandvoorts Museum 2022
  • Zandvoorts Museum
  • Startseite
  • Kom spelen in het Kees de Muis huis! _- GESLOTEN

Kom spelen in het Kees de Muis huis! _- GESLOTEN

Von 05 Juni 2021 10:00 bis 31 Dezember 2021 12:00
Veröffentlicht von Zandvoortsmuseum
Treffer: 4203

Het museum wil graag een nieuwe plek creëren voor jonge kinderen. Kinderen van 2 t/m 5 jaar. Een plek waar je kunt ontdekken, spelen en leren. Een laagdrempelige presentatie waar ouders met hun kinderen heen gaan om te spelen en waar schoolklassen ontdekken en leren over het Zandvoort van vroeger. Zandvoort is er te zien in al zijn facetten: de zee en het strand die we allemaal kennen, maar ook de historie: oude beroepen als visser en dorpsomroeper, oude voorwerpen die in het dagelijks leven gebruikt werden in en rondom huis, en niet te vergeten oude gebouwen zoals de watertoren, het prachtige stadhuis en andere karakteristieke oude huizen.

kees de muis 3 kees de muis 1 kees de muis 2

Kees de Muis blijft fijn wonen op een vaste locatie (de kleine speelzolder) en is verbonden aan het Zandvoorts Museum, zodat er voor de kleintjes jaarrond een plaats is om te spelen en te leren. Kijk ook voor meer informatie op www.keesdemuis.nl. 

Dit project is bedacht en uitgevoerd door de kunstenaars Sandra Overweg en Henriet van Roosmalen en financieel mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, Onderling Hulpbetoon, Gemeente Zandvoort en het Zandvoorts Museumteam.