Art with Pride: Picture this 4 Pride

Von 10 Juli 2020 10:00 bis 23 August 2020 17:00

Voor het vierde opeenvolgende jaar presenteert het Zandvoorts Museum in de zomermaanden een tentoonstelling in het teken van Zandvoort Pride. Een expositie die je aan de hand van allerlei kunstuitingen meeneemt op een reis. Een visuele reis naar een subcultuur die voor velen nog steeds wordt beschouwd als een “vreemd”, terwijl die eigenlijk veel dichterbij staat dan je zou vermoeden. 

In het jaar waarin heel Zandvoort in het teken staat van overwinnen (de bevrijding) en winnen (formule1) besteedt het museum met Picture This 4 Pride ruim 6 weken aandacht aan een subcultuur die decennialang heeft moeten strijden, zichzelf heeft moeten overwinnen, zich heeft moeten bewijzen. Evenals in voorgaande jaren stellen André Donker en René Zuiderveld de tentoonstelling samen.

Pride at the Beach
Het Pride at the Beach evenement vindt plaats van 27 tot en met 29 juli . Het Museum doet daar uiteraard aan mee met een speciaal programma en openingstijden. Pride at the Beach is een kleurrijk LHBTI-festival in Zandvoort en is onderdeel van Pride Amsterdam. Welkom op de party’s in Zandvoort voor fun & sun en diversiteit. Een drie daags festival met een parade, muziek, tentoonstellingen, dansers, kunst en cultuur, strandwandeling, dragqueens, yoga, dj’s en films!
Voor het programma: https://pride.amsterdam/events/pride-at-the-beach-2020/