Boekpresentatie "De 13 vrouwen"

Von 16 Februar 2020 15:30 bis 16 Februar 2020 18:00
Veröffentlicht von Zandvoortsmuseum
Kategorien: Activiteit
Treffer: 398

Tijdens de boekpresentatie zijn ook een aantal schilderijen van Froukje te bewonderen in het Zandvoorts museum binnen de tentoonstelling van Sisi. De verbintenis tussen Froukjes Vikings vrouwen en Keizerin Sisi is dat het om sterke vrouwen gaat met hun eigen ideeën en verlangens.

Woord van de schrijver
In dit boek verbeelden schilderijen, gedichten en verhalen de gevoelens, gedachten en verlangens van (Viking) vrouwen. Deze vrouwen worden achtergelaten op het vaste land als hun mannen uitvaren voor een aantal maanden. Het kan net zo goed over Zandvoortse vissersvrouwen gaan uit de vorige eeuw. Elke vrouw heeft haar eigen verhaal. Jij toch ook?

Inloop vanaf: 15.30 uur
Start presentatie: 16:00 uur
Vanaf 16.45 uur start de DJ Yves Sparks en gelegenheid tot aanschaf en signeren boeken.
Afloop rond 18:00 uur