Zangles academy onder leiding van muziekschool New Wave

Von 20 Mai 2023 14:00 bis 20 Mai 2023 14:50
Veröffentlicht von Zandvoortsmuseum
Kategorien: Activiteit
Treffer: 544

Joan De Bruyn Kops - Muziekdocent New Wave

“Gewoon lekker zingen!” Superleuk, bevrijdend en leerzaam, maar soms ook juist een hele uitdaging. Hoe bestuur je namelijk een instrument dat je niet kunt zien? Mijn antwoord: met je gevoel en muzikale gehoor. Benieuwd naar je eigen stem? Kom dan gezellig bij mij op les, om erachter te komen op wat voor manieren je jezelf allemaal kunt uiten!

Zelf kreeg ik op de middelbare school voor het eerst muziekles en dat vond ik heerlijk.
Dit was het moment dat ik begon met zingen, want zo kon ik immers (bijna) altijd en overal muziek maken. Tegelijkertijd erfde we thuis de oude piano van mijn oma.
Mijn vrije tijd ging toen uit naar het ontdekken van dit instrument en het zelf leren spelen en schrijven van liedjes.

Mijn emoties vertalen naar muziek gaf mij ongelofelijk veel inspiratie en kracht.
Waardoor ik mijn stem en liefde voor het maken van muziek leerde kennen.
Deze passie ben ik vervolgens blijven volgen, wat mij tot nu toe veel inspirerende avonturen heeft opgeleverd!

9 jaar later en 2 muzikale studies aan het Pact+ en Conservatorium verder heb ik met onwijs veel mooie muzikanten mogen samenwerken in de vorm van schrijven, opnemen en natuurlijk optreden! Daarnaast heb ik met de band PANTHAUSE muziek uitgebracht en ben ik actief bezig met twee nieuwe eigen werk projecten genaamd HUNK en Simple Gale.

Maar genoeg over mij, want muziek maken is het leukste samen! Daarom lijkt het mij geweldig om deze passie met je te kunnen delen en ontdekken. We kunnen op veel verschillende manieren aan de slag in de les. Denk aan het behandelen van verschillende technieken en stijlen en het trainen van je muzikale gehoor. Maar ook teksten schrijven, je emoties uiten, stage-performance ontwikkelen, een concept bedenken, of bijvoorbeeld omgaan met podium angst. Jij bent de baas in de les! Leer met plezier je stem en daarmee jezelf kennen op een manier die bij jou past.

Enthousiast, geef je dan snel op voor de workshop op 20 mei van 14:00-14:50 uur.
Kosten: € 7,50 per kind
Van te voren aanmelden via info@zandvoortsmuseum.nl