Kindertekeningen en de Coronacrisis

kindertekeningen
Nu zitten we met zijn allen thuis en eigenlijk moeten we naar school en sport en verjaardagen. Dit gaat nu allemaal niet door vanwege de Coronacrisis. Het Zandvoorts Museum en kunstenares Marianne Rebel hebben het volgende bedacht: Wil jij een tekening maken over hoe het nu gaat met je gaat.

Denk aan de volgende dingen:
Had ik maar een toverstok.
Let goed op elkaar.
Was ik maar weer op school.
Ik ben blij dat ik in Zandvoort woon.

Inleveren tekening:

Je kunt twee dingen doen:

1. jouw tekening kun je in de brievenbus van het Zandvoorts Museum doen.
2. Je kunt ook een foto maken van je tekening met of zonder jezelf erbij. Die mag je per mail of app naar het Zandvoorts Museum sturen. Dan lever je de tekening later in. Graag op de tekening je naam en leeftijd.

De tekeningen worden verzameld via het museum. Tentoonstelling door heel Zandvoort

Stel dat we heel veel tekeningen verzamelen, want er wonen best veel kinderen in Zandvoort, dan kunnen we op verschillende plekken in Zandvoort een tentoonstelling maken. We starten dan bij het Zandvoorts Museum.
Dit gaan we doen als de Coronacrisis weer voorbij is.
Ondertussen laten we af en toe een mooie tekening in de Zandvoortse krant zien en op de Facebookpagina van het Zandvoorts Museum.

Doe je ook mee?

Wij verheugen ons op een hele stapel tekeningen van jullie allemaal.
De brievenbus van het Zandvoorts museum is te vinden aan het Gasthuisplein (naast het Gemeentehuis).

Voor vragen:
Marianne Rebel (tel. 06 54253401)
Hilly Jansen (tel. 06 13427671)