Eerste exemplaar vernieuwd boekje over wandeling Zandvoort op 7 februari

IMG 20200127 0001 klein
Op 7 februari om 13.00 uur wordt het eerste exemplaar van het boekje “een wandeling door de historische kern” overhandigd aan wethouder Cultuur, mevr. Ellen Verheij in het Zandvoorts Museum.

Dit boekje is met zorg samengesteld door Arie Koper. Arie weet veel van de historie van Zandvoort en heeft in de loop der jaren een klein museum vol schatten verzameld. Hij is ook bestuurslid van het Genootschap Oud Zandvoort, dus het kan u niet verbazen dat er een mooie wandeling is gemaakt, met veel wetenswaardigheden en beeldmateriaal van Oud Zandvoort. Het boekje vervangt de inmiddels verouderde sloppieswandeling. Het boekje is verkrijgbaar in de museumwinkel (tevens VVV front office) en kost € 4.50.U kunt ook een wandeling met Arie Koper boeken via het Zandvoorts museum. Dan bepalen we in overleg een datum.
Goed om te weten: Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u de Oud Zandvoort wandeling doen met gids Freek Veldwisch, Zandvoorter in hart en nieren. Freek doet zijn versie van de Oud Zandvoort wandeling, vol weetjes voor jong en oud.