Boekpresentatie in het museum: Wim Loos

Van 01 november 2019 16:00 tot 01 november 2019 17:00
Categorieën: tentoonstelling
Hits: 1002

Wim Loos, de onvervulde belofte van een natuurtalent.

Wim Loos was eind jaren zestig het grootste talent van de Nederlandse autosport. Na nationale titels en veelbelovende tests lag er een uitnodiging van Ferrari om te komen testen. Zou hij de eerste Nederlandse GP-winnaar worden? Het had zomaar gekund als het noodlot niet anders had besloten. Loos kwam om tijdens de 24 uur van Spa-Francorchamps in 1967.

Dik een halve eeuw later vieren we het leven van Wim Loos met de publicatie van zijn biografie: Wim Loos, de onvervulde belofte van een natuurtalent. Familieleden, vrienden en collega’s staan hierin stil bij het korte, maar zo veelbelovende leven van Loos. Uitgever Autosport.nl, Olof van Joolen en Rob Petersen  presenteren het boek vrijdag 1 november in het Zandvoorts Museum om 16:00 uur.

Iedereen die in de voorverkoop zijn of haar exemplaar heeft gereserveerd kan het boek in het museum ophalen. Daarnaast is er de mogelijkheid extra boeken te kopen. De auteurs zijn aanwezig voor een persoonlijke opdracht of handtekening.

In het museum is ten tijde van de presentatie nog de expositie over de eerste Nederlandse GP-rijders Jan Flinterman en Dries van der Lof aanwezig. Voor u als autosportliefhebber een buitenkans om deze mooie tentoonstelling - waarvan eveneens een deel aan Wim Loos is gewijd - ook nog even te bekijken.

Dik een halve eeuw later vieren we het leven van Wim Loos met de publicatie van zijn biografie: Wim Loos, de onvervulde belofte van een natuurtalent. Familieleden, vrienden en collega’s staan hierin stil bij het korte, maar zo veelbelovende leven van Loos. Uitgever Autosport.nl, Olof van Joolen en Rob Petersen presenteren het boek vrijdag 1 november in het Zandvoorts Museum om 16:00 uur.

Boekpresentatie
Datum: vrijdag 1 november