• Agenda

Zandvoort Goes Wild: KinderKunstWorkshop door Marianne Rebel

Van 23 oktober 2019 14:00 tot 23 oktober 2019 15:30

Oktober is de maand waarin de mannetjes herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen bronstig achter elkaar aan rennen en de strijd met elkaar aangaan, in de hoop de vrouwtjes voor zich te winnen. Natuur op zijn mooist! Maar ook de laatste maand waarin de seizoenspaviljoens op het strand mogen staan. Voor ons dus hét moment om het zomerseizoen af te sluiten en voor jou een mooie gelegenheid om Zandvoort te bezoeken tijdens Zandvoort Goes Wild.

Van 14:00 tot 15.30 uur hebben wij een kinderkunstworkshop in het Zandvoorts museum.
Kinderen vanaf 5 jaar kunnen hier hun fantasie uiten over wilde dieren uit hun dromen.
Deze gaan zij maken in het Museum op de grond in onze zaal, met crayon op papier met een klembord.
Daarna bespreken wij hun fantasie dieren en luisteren naar elkaars verhaal over hun wilde dieren.
Ondertussen is er genoeg tijd om een glaasje limonade te drinken en uiteraard hoort daar een koekje bij.
Prijs 5 euro per kind en aanmelden kan via info@zandvoortsmuseum.nl

Leeftijd vanaf 5 jaar
Max. 10 kinderen per sessie.
Tijd van aanvang: 14.00 uur tot 15.30 uur