• Banner Zandvoorts Museum 2019
  • Zandvoorts Museum

Kom je ons team versterken?

zandvoortsmuseum kassa

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons museumteam te ondersteunen. Dit jaar staan er ook weer vele activiteiten en mooie exposities op de museumkalender.

Met name voor de balie en ontvangst van onze bezoekers zijn wij op zoek naar enthousiaste en klantgerichte gastvrouwen en -heren.

In de winkel van het Zandvoorts Museum zit ook het VVV informatiepunt, hierdoor is er ook aanloop van toeristen. Het museum heeft de functie om deze mensen goed op weg te helpen.

Naast de baliediensten zijn er ook voldoende overige activiteiten om te helpen zoals de erfgoedleerlijn, educatie en kinderactiviteiten, opbouwteam, het werken en registeren van de fotocollectie van het museum of rondleidingen geven.

Het museum is per 1 februari 2019 geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00-17.00. (In januari nog van woensdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur)

Bekijk ons introductiefilmpje en kom anders een keer langs om meer informatie te krijgen wat de mogelijkheden zijn. Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0232050972.