• Banner Zandvoorts Museum2019 4
  • Zandvoorts Museum

Stichting Zandvoorts museum

Doelstelling: Het Zandvoorts Museum stelt zich ten doel om een zo breed mogelijk publiek te interesseren in het cultureel erfgoed van Zandvoort. Om dit te bereiken beheert het -museum een collectie, biedt het museum een vaste presentatie en organiseert het museum tijdelijke tentoonstellingen en (educatieve activiteiten en zoekt het museum naar samenwerkingspartners in de Metropoolregio Amsterdam en daarbuiten.

Beloningsbeleid: De werkzaamheden van de bestuursleden zijn onbezoldigd.
Beloning van het personeel: Het museum ontvangt een beperkte bijdrage van de gemeente en is daarom voor de bedrijfsvoering gedeeltelijk afhankelijk van de inkomsten van fondsen, bezoekers, activiteiten en vriendenbijdragen. Het is daarom onmogelijk om de inzet van vrijwilligers (of hun reiskosten) financieel te belonen. Waarin het museum zijn waardering wel kan laten zien, is het bieden van een plezierige werkomgeving, gratis koffie en thee, en gratis toegang tot alle tentoonstellingen en activiteiten binnen het museum. Daarnaast organiseert het museum jaarlijks, een gezellig cultureel uitstapje, een BBQ, een Kerstbijeenkomst en een attentie bij bepaalde gelegenheden.

KVK nummer: 70226547
RSIN: 858201343
Activiteiten: het verzamelen, beheren en delen van erfgoed van de gemeente Zandvoort

Contactgegevens: contactgegevens
Telefoonnummer: 0232050972
Bankrekeningnummer: NL31INGB0008155610

Postadres Stichting Zandvoorts Museum
Swaluestraat 1
2042 KA Zandvoort

Museum Bestuurssamenstelling:
Folkert Bloeme – Voorzitter
René de Vreugd – Secretaris
Peter van Delft – Penningmeester
Overige bestuursleden; Freek van Kessel, Bob Crezee, John Robben en Marije Nederveen

Beleidsplan: Beleidsplan ZM.

Financiële verantwoording: Jaarrekening 2016 museum Zandvoort

Verslag uitgeoefende activiteiten: communicatieplan 2017 en verder (kort verslag, educatie, rondleidingen, tentoonstellingen, collectie en kopie uit nieuwsbrieven)

Bereikbaarheid

Onze adresgegevens en locatie aan de Swaluëstraat 1 in Zandvoort zijn te bereiken met OV en Auto.

Zandvoorts Museum

Swaluëstraat 1
2042 KA Zandvoort

tel 023-5740280

Ticketprijzen

Entreeprijzen Jeugd tot 18 jaar: gratis

Volwassenen: € 3,00
Museumkaart: gratis
Zandvoortpas: € 1,50
ICOM: gratis
HaarlemPas en ZandvoortPas: gratis
Wandeling door oud Zandvoort: € 3,00
Museumpodium: gratis
Het museum is rolstoeltoegankelijk.

Maandag en dinsdag: gesloten.
Woensdag t/m zondag: 13:00-17:00 uur.
Gesloten op de volgende feestdagen:
1 januari, 27 april, 25, 26 en 31 december en gedurende de op- en afbouw van sommige tentoonstellingen.