F1 3D Sound Experience

0232050972
Categorieën: tentoonstelling
Gezien: 1036

In het Zandvoorts Museum is tijdens de expositie Formule 1 Magic Moments een F1 3D Sound Experience te beleven. In deze experience wordt de geschiedenis verteld van het Zandvoort Circuit van 1948 t/m 1985 aan de hand van unieke beelden en geluiden. Voor deze experience wordt een aparte ruimte gebouwd voor een ultieme beleving van beeld en geluid. Volg de Grand Prix races met een 3D geluid en hoor de auto’s om je heen denderen. Voel het enthousiasme van de finish van een race. Het Zandvoort Circuit heeft een boeiende geschiedenis van een race door de straten van Zandvoort tot het professionele circuit waar grootheden als Jim Clark, Alain Prost en Niki Lauda hun overwinningen behaalden. Beleef deze historische races op een ultieme manier.

De F1 3D Sound Experience wordt gemaakt door Stefan de Groot van Creative Cave in samenwerking met Edwin Teunissen van Technodesk Visuele Media. Zij waren al eerder verantwoordelijk voor de succesvolle tentoonstelling ‘We gaan naar Zandvoort!’.

Creative Cave Logo
LogoTechnoDesk