3D Virtual tour in het Zandvoorts Museum

Van 03 april 2020 11:43 tot 28 april 2020 13:43
Categorie├źn: tentoonstelling, Activiteit
Gezien: 338

Deze dagen zijn bijna niet te bevatten. De Nederlandse musea zijn dicht door het Coronavirus. Wij als museumteam zijn gemaakt om mooie dingen te doen voor het museum. Wij staan graag gastvrij klaar voor de museum- en VVV bezoekers en dat kan nu niet.

Toch ontstaan er mooie en innovatieve online oplossingen. Patrick Kool, een Zandvoortse ondernemer met een creatieve geest heeft voor het Zandvoorts Museum een 3d virtual tour gemaakt.

Wij zijn heel trots dat we dit kunnen tonen. U ziet de Zandvoortse stijlkamers, de museumwinkel en de VVV front office en natuurlijk de huidige Magic Moment Formule 1 Zandvoort tentoonstelling.

Ervaar de magie van de 3d Virtual tour in het Zandvoorts Museum. 3d virtuele tour

3d rondleiding