Beeldenwandeling Marlène Sjerps

Van 27 juli 2020 12:00 tot 28 juli 2020 14:57
Categorieën: Activiteit
Gezien: 252

Nu Pride at the Beach deze zomer niet zal plaatsvinden en er toch op kleine schaal aandacht aan wordt gegeven, willen wij; het Zandvoorts Museum, LHBTi aan Zee en André Donker (gastcurator voor de jaarlijkse Pride-expositie) u toch een speciaal cultureel aanbod doen: Een beeldenwandeling met Marlène Sjerps. Zandvoorts beeldend kunstenaar en mede-exposant op de eerste grote Prideexpostite ‘Art with Pride’ tijdens Pride at the Beach 2018 in het Zandvoorts museum, heeft op dit moment haar eigen ‘beelden-boulevard’.

Langs de boulevard van Zandvoort staan een groot aantal van haar prachtige beelden tentoongesteld. Ieder beeld met een eigen verhaal. Verhalen die Marlène u graag zelf vertelt tijdens de door haar begeleide tour langs de deze beelden. Laat u verrassen door de schoonheid van de beelden en het erbij horende verhaal. Op 27 en 28 juli vindt de tour twee keer per dag plaats, met een maximum van 8 personen per keer. De tour duurt ongeveer 1 uur. U verzamelt zich in het Zandvoorts Museum, waar u wordt verwelkomd met koffie of thee en iets extra’s. 1ste tour: 12:00 2de tour: 14:00 Om deze tour bij te wonen, is aanmelden verplicht. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar: info@zandvoortsmuseum.nl of te bellen via tel. 0232050972.