Kopie van Kinderactiviteit; Het verhaal van Kees de Muis

Van 23 juni 2021 13:30 tot 23 juni 2021 14:30
Categorie├źn: Kinderactiviteit
Gezien: 157

Kom luisteren naar het verhaal van Kees de Muis. Samen spelen met Kees en Julia in hun huis en daarna ga je samen speuren naar alle spullen van Kees en Julia.

Onder begeleiding van onze vrijwilligers Yvonne en Marjo gaan de kinderen het verhaal van Kees de Muis zoekt een huis ontdekken. Na het verhaal, gaan ze kijken hoe Kees zijn huis er echt uit ziet en kunnen ze heerlijk spelen in het speciale Kees de Muis huis. Daarna krijgen ze een "doekaart" waar mee ze kunnen speuren naar verschillende objecten in de ruimte. Kortom, lekker spelen!

Start: 13.30 uur
Einde: rond 14.30 uur
Leeftijd: vanaf 3 jaar t/m 6 jaar
Prijs: 3,- per kind incl. limonada en iets lekkers