Zandvoorts Museum biedt online cultuur tijdens coronacrisis

Van 18 maart 2020 16:06 tot 19 mei 2020 18:06
Categorieën: tentoonstelling, Activiteit
Gezien: 226

Van de Historische Grand Prix, de Formule 1 tentoonstelling tot het rijke cultuur historisch verleden van Zandvoort. Dagelijks zullen de medewerkers op de sociale media kanalen van het Zandvoorts Museum een pronkstuk tonen uit de uitgebreide collectie. Van bijvoorbeeld de vissersvrouwen, de dorpsomroeper, het Kindertehuis en heel veel andere kunstwerken. Volg ons ook via Facebook Zandvoorts Museum en Instagram Zandvoorts Museum.

Wist u trouwens dat de museumcollectie ook online te vinden is? Met fotowerk van de Familie Bakels en duizenden andere mooie beelden van Zandvoort. Neem eens een kijkje op www.zandvoortsmuseum.nl/collectie

Buitententoonstelling
De afgelaste opening van de expositie ‘Magic Moments - Formule 1 in Zandvoort’ is gedeeltelijk toch nog te zien. Want op de Boulevard de Favauge staat een buitententoonstelling met fotowerk, gemaakt door Aad van Koningshoven, dat aansluit op dit thema. Deze tentoonstelling is mogelijk gemaakt door de vrienden van de Harc, de Historische Auto Ren Club.

Buitenbeeldroute
Tijdens een wandeling door Zandvoort kunt u ook genieten van de 28 buitenbeelden van bekende kunstenaars. Deze prachtige beelden staan als het ware in een openluchtmuseum door heel Zandvoort. Het museum wenst iedereen veel sterkte en hoopt velen na de coronacrisis weer live te kunnen begroeten in het Zandvoorts Museum.