Exclusief werk cartoon Pierrick Chazeaud

Schermafdruk 2018 08 20 17.44.43

Het Zandvoorts Museum is ongelofelijk trots dat Chazeaud speciaal voor de tentoonstelling van Zandvoort naar Le Mans een exclusief werk heeft gemaakt van alleen maar Nederlanders op Le Mans. Dit speciale werkstuk...kunt u zien in het museum vanaf 24 augustus in Zandvoort !

Velen van jullie kennen ongetwijfeld de cartoons van Pierrick Chazeaud. Wellicht niet van naam maar wel van werk. De man die al meer dan 20 jaar cartoons maakt op Le Mans van rijders en wagens.