Het Erfrechtloket in het Zandvoorts Museum:  

stichting erfrechtloket nederland
Het Erfrechtloket verhuist van HDMZ naar Zandvoorts Museum. Veel mensen weten sinds oktober 2021 al de weg te vinden naar het Erfrechtloket, waar vakspecialisten geheel kosteloos klaarstaan om vragen te beantwoorden over het erfrecht en aanverwante onderwerpen. 

De initiatiefnemers van Stichting Erfrechtloket Nederland zijn mr. Neill Buijze (onder meer gespecialiseerd in fiscaal recht en estate planning), mr. Fleur Rietbergen (familierecht juriste) en Ellen Joan Padt (erfrechtspecialist). Volgens mr. Neill Buijze is er een grote behoefte aan informatie. "Je kunt in Nederland vrijwel nergens terecht voor deskundig en kosteloos advies in deze vakgebieden. Alle vragen op het gebied van testamenten, (erf-)belasting besparen, schenken, nalatenschappen enzovoort zijn welkom. Iedereen heeft recht op gratis informatie en advies". Ellen Joan Padt vult aan: “Wij zijn blij en dankbaar dat het Zandvoorts Museum ons deze prachtige locatie aanbiedt om geïnteresseerden uit Zandvoort en omgeving van dienst te kunnen zijn. De locatie HDMZ museum was ook een fijne plek, maar dat museum is de komende maanden gesloten.”

Iedere eerste dinsdag van de maand is het Erfrechtloket geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Het Zandvoorts Museum is gevestigd aan de Swaluëstraat 1. Het is op afspraak echter ook mogelijk om op een andere dag af te spreken. 

Kijk op www.erfrechtloketnl.nl voor meer informatie of bel 085 - 0 60 10 70