Bij het Zandvoorts Museum streven we ernaar om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Op deze pagina vind je informatie over de toegankelijkheid van het museum, onze sfeervolle museumwinkel en de beschikbare kluisjes voor je persoonlijke bezittingen. Ontdek en geniet van alles wat ons museum te bieden heeft!


Toegankelijkheid

Het museum is alleen op de begane grond rolstoeltoegankelijk. Het Kees de Muis Huis is middels een traplift ook bereikbaar.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het museum, wel in de museumwinkel. Een hulphond in functie is natuurlijk van harte welkom.

Museumwinkel

In de museumwinkel zijn verschillende Zandvoortse producten, souvenirs en cadeaus te koop. U vindt hier tevens betaalbare kunstobjecten die samenhangen met de lopende tentoonstelling.

Het Zandvoorts museumteam staat klaar om u te verrassen en te informeren. Natuurlijk vertellen zij ook graag over de verschillende wandelingen die vanuit het museum gedaan kunnen worden.

Kluisjes

Aangezien kunstwerken en historische objecten kwetsbaar zijn, mogen paraplu’s en tassen (groter dan A3-formaat) niet het museum in. We hebben kluisjes ter beschikking waarin je kosteloos je spullen kan opbergen of je kan achterlaten bij onze baliemedewerkers.

Zaalhuur

Onze bovenzaal ‘de Kunstboet’ leent zich uitermate als sfeervolle ruimte voor bijvoorbeeld een workshop, borrel of vergadering. De ruimte is geschikt voor max. 20 personen en kan gecombineerd worden met een rondleiding of lezing in het Zandvoorts Museum. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld prijs en/of beschikbaarheid? Stuur dan een email aan info@zandvoortsmuseum.nl.

Bezoekersprotocol

  • In het museum is camerabeveiliging aanwezig.
  • Om anderen niet te hinderen verzoeken wij je niet in het museum te telefoneren.
  • Tassen groter dan A3-formaat en paraplu’s mogen niet het museum in.
  • Vanwege veiligheidsvoorschriften moeten aanwijzingen van het personeel worden opgevolgd.
  • Indien dit noodzakelijk wordt geacht kunnen medewerkers je verzoeken bij het betreden of verlaten van het museum mee te werken aan een veiligheidsfouillering.
  • Kunstwerken mogen, tenzij dit expliciet wordt aangegeven, niet worden aangeraakt. Houd alsjeblieft enige afstand.
  • Kom je met kleine kinderen, voorkom dan dat ze gaan rondrennen met alle risico’s van dien. Bij schoolklassen geldt dat de verantwoordelijkheid voor begeleiding ligt bij docent en begeleiders. Eén begeleider per groep van 10 kinderen is noodzakelijk.
  • Roken in besloten ruimtes is verboden, evenals het nuttigen van meegebrachte consumpties.
  • Fotograferen op zaal is toegestaan.
  • Mocht je een klacht hebben over het bezoek, meld dit dan alsjeblieft aan een medewerker of vrijwilliger bij de balie.

Kaartverkoop

Reserveer alvast een plekje op een dag en een tijdstip waarop het u uitkomt.